background

Szabadég Konzultációk

Egyéni Vadonterápiás és Ökopszichológiai szemléletű Konzultációk

Kapcsolatfelvétel
image

Egyéni konzultáció

Ha szívesen fejlesztenéd önismeretedet, vagy élethelyzetedben nehézségeket tapasztalsz és kipróbálnád a sétáló konzultációk műfaját, öko- és vadonterápiás szemlélettel, akkor jó helyen jársz! Az erdő szimbólumai és a vadon erőinek megélése lesz segítségünkre abban, hogy célokat és új nézőpontokat találjunk a belső vadon megismerésére és lehetőségeinek felébresztésére.

Területek, amelyekkel foglalkozom

Image
 • Önismeret fejlesztése, önértékelés erősítése
 • Erőforrás aktivizálás
 • Célkeresés, kezdés, újrakezdés
 • Nyitás (természet, önmagam, mások felé)
 • Általános elégedetlenség, megrekedtség érzése
 • Életvezetési nehézségek (munkahely, párkapcsolat, stb.)
 • Stresszkezelés, konfliktuskezelés
 • Veszteségfeldolgozás ( közeli hozzátartozó vagy háziállat elvesztése, kapcsolat megszűnése, költözés, munkahelyváltás, távolság az otthontól, stb.)
 • Digitális detoxikáció
 • Énidő tervezés és a hétköznapokba ültetés
background

Jelentkezés és időpontegyeztetés

Kapcsolatfelvétel

Árak

Egyéni szabadég
konzultáció
Első alkalom

Ingyenes 

1 x 50 perc

Egyéni szabadég
konzultáció
1 alkalom

16.000 - 26.000 Ft

között a kliens választja
2 x 50 perc 

Egyéni szabadég
konzultáció
5 alkalom

70.000 - 110.000 Ft

között a kliens választja
5 alkalom 5 x (2 x 50) perc együtt fizetve

Egyéni szabadég
konzultáció
10 alkalom

130.000 - 220.000 Ft

között a kliens választja
10 alkalom 10 x (2 x 50) perc együtt fizetve

Egyéni tanácsadás rendelőben
Első alkalom

Ingyenes

1 x 50 perc

Egyéni tanácsadás rendelőben
1 alkalom

12.000 - 18.000 Ft

között a kliens választja
50 perc

Egyéni tanácsadás rendelőben
5 alkalom

55.000 - 80.000 Ft

között a kliens választja
5 alkalom  5 x 50 perc együtt fizetve

Egyéni tanácsadás rendelőben
10 alkalom

100.000 - 150.000 Ft

között a kliens választja
10 alkalom 10 x 50 perc együtt fizetve

Gy. I. K.

 • Hogyan tudok jelentkezni?

  A honlapon lévő kapcsolat fülnél vagy e-mailben. Kérlek bejelentkezéskor foglald össze pár mondatban, hogy miben szeretnél segítséget kapni. Üzenetedre válaszolni fogok egy időpont és helyszín javaslattal.

 • Mikor érdemes a szabadég alatti konzultációt választanom?

  Akkor ha nagyon hív a vadon, ha szeretnél vele többet kapcsolódni. Ha nem ijedsz meg attól, hogy a természetben nincsenek falak, és több hatás is érhet téged! Ha önismeretedet szívesen fejlesztenéd a természetben rejlő bölcsességek által. Vagy ha életed aktuális nehézségeire az ökopszichológia, a tapasztalati tanulás és a vadonterápia szemléletével néznél rá.

 • Stack offers a clean and contemporary to suit a range of purposes from corporate, tech startup, marketing site to digital storefront. Elements have been designed to showcase content in a diverse yet consistent manner.

  Multiple font and colour scheme options mean that dramatically altering the look of your site is just clicks away — Customizing your site in the included Variant Page Builder makes experimenting with styles and content arrangements dead simple.

 • Miben más a rendelőben és a szabad ég alatt tartott pszichológiai konzultáció?

  Szinte mindenben, de célodért mindkét formában tudunk tenni. Arra is van lehetőség, hogy kipróbáld a konzultáció mindkét formáját.

 • Mi történik az első alkalommal?

  Az első találkozás során kölcsönösen lehetőséget kapunk arra, hogy eldönthessük, el tudunk-e köteleződni a közös munka mellett. Itt történik meg az általános keretek ismertetése és egyeztetése, valamit a felmerülő kérdések megválaszolása. Ha úgy érzed, másfajta segítséget választanál vagy én nem tudlak vállalni, igyekszem segíteni abban, hogy megtaláld a számodra megfelelő szakembert. Ha mindketten úgy döntünk, hogy közösen dolgozunk tovább, az első pár alkalommal felmérjük a helyzeted és kijelöljük a konzultációs folyamat célját.

 • Hány alkalmas a szabad ég alatti konzultáció?

  Ez attól függ, hogy mivel érkezel. Általában 10 alkalmat szoktam javasolni, de ettől vannak eltérő célok és helyzetek is, amelyek kevesebb vagy több alkalmat vesznek igénybe.

 • Milyen hosszú egy szabad ég alatti egyéni konzultáció?

  A szabad ég alatt zajló konzultációk egyéni gyakorlatai, és a természetben töltött idő miatt duplán 50 percesek, köztük tudunk tartani egy 10 perces szünetet, ha szükség van rá. A klasszikus pszichológiai konzultációk rendelőben pedig mindig 50 percesek.

 • Mit hozzak magammal egy szabad ég alatt történő konzultációra?

  Érdemes figyelembe venned, hogy 2 órát kint leszünk a természetben, így az időjáráshoz és saját igényeidhez megfelelő, inkább réteges öltözetet javaslok. Nem jó ha fázol, vagy túl meleged van. A hőérzeted pedig teljesen más lesz mozgás és ülés közben. Legyen bent a táskádban egy ülőalkalmatosság, amin kényelmesen ülsz, és ha sár van, nem baj ha saras lesz az alja! Az esőkabátod se hagyd otthon! Hozz még naplót, jegyzetfüzetet, tollat, amelyek segítségével tudsz írni, rajzolni!

 • Nem vagyok biztos abban, hogy a szabad ég alatt történő konzultáció nekem való. Mit tehetek?

  Semmi akadálya! Szívesen fogadlak rendelőben is, a 11. Kerületben. Ha időközben kedvet kapnál és kipróbálnád szabad ég alatt is, szólj nyugodtan!

 • A vadonterápiás szabad ég alatt zajló, vagy a rendelőben történő konzultáció pszichoterápia?

  Nem, pszichoterápiát igénylő klienseket minden esetben továbbítom pszichoterapeuta és klinikai szakpszichológus kollégák felé. A vadon- és ökoterápia nevében rejlő terápia, a természet terápiás hatására utal, de a módszer, amit használok, önmagában nem terápia. A kliens úticsomagjához igazodva sokkal inkább hasonlít a life coachinghoz vagy a pszichológiai tanácsadáshoz.

 • Milyen módon tudok fizetni?

  A helyszínen készpénzben, vagy előre utalással.

 • Mi történik, ha nem tudok elmenni a megbeszélt alkalomra?

  Ha 48 órával az alkalom előtt jelzed, módosítjuk az időpontot. Ha 48 órán belül mondod le, akkor ennek az alkalomnak a díja is kiszámlázásra kerül. Kivételt képeznek ez alól a sürgős vis maior esetek. Ha én mondanám le az alkalmat 48 órán belül, a következő alkalom számodra 50%-kal olcsóbb lesz.

Image
background

Várom jelentkezésed

Kapcsolatfelvétel
 • “Az összes fa levele üzenetet hoz egy ismeretlen világból. Nézd, minden lehulló levél - áldás.”
  Rúmi
  filozófus